Friday, 27 January 2012

Perkara untuk Pagi Ini ! =')

1) Bangun 
2) Basuh Muka @ berus gigi 
3) Turun bawah dan tengok TV untuk menenangkan badan 
4) Makan Sarapan Pagi iaitu , Hot Dog , Fishball , Nugets dan kek coklat !
5) Online 
6) Post atau edit gambar 
7) Online dan sebagai nya ! 
bubye ! 

Bosan ! Di malam Hari D;

ermm .. Bosan , Bosan , Bosan 
Biasa nya , malam-malam , kiteorng online kalau keesokan harinye tak skolah lah ..
bile dah malam-malam tu , 
dah pukul 12:30 pagi ke , macam tu , 
Ain memang rase macam tak Selesa @ Bosan ! 
dieorng masih lagi online !
Dieorng ni , memang tak penat ke ? kan ? 
Haissh 
lpstu .. Ain tuka fikiran Ain nak offline
lpstu , bile dah lame-lame tu , 
Ain dah rase mcm tak bosan dah .. 
Ain pegi masok bilik sambong online ..
lpstu , rase bosan lagi .. sekarang ni , 
rase bosan la ni 
hehe
mate Ain mule nak terlelap dah 
haiishh !
Bosan lah ! 
tak pe , kalau dah nak tido nanti , boleh main iPad lagi ! 
ok lah Ain nak tengok TV , atau online game !
okay ! bubye ! 
=')

Taman !

Baru balik dari Main Taman tadi ! 
Ingat nak ajak Zaidah Farhani sekali , 
tapi , .. 
die pegi KUMON ! 
dengan abang die !  
Ain tak taw pulak yang die ambik tusyen petang 
Ain taw , malam jerk yang die ambik 
haiisshh .. 
bosan lah .. akak pon , mase last-last 
baru nak main ,. 
Ain lah yang 1st main bola tu 
akak sebok dengan f0n die tu .. 
kite orang dah ambik gamba dah 
tapi , 
tak masok kan lagi dlm laptop 
len kali jer lah .. tengok lah
kalau akak ade mase 
sekarang ni pon , 
aku tengah sebok mengecall orang 
haissh .. ape nak jadi lah 
susah lah hidop aku kalau macam ni !
mesti hancurr .. kalau macam ni kan ? 
susah .. 
hmmm .. tak pe lah .. 
Ain kene bersyukur ke HADRAD ALLAH SUBHANALLAH TAA'LA ! 
sbb , Allah dah menghidup kan akak .. 
ok lah ! bubye ! 
nanti Insya-Allah , Ain post kan gamba tu erk ? 
ok bubye ! NICE TO MEET YOU ! 

                                                                                       

                         ~|\|u|''u|_ @!n |_!@n@ ~ 
                                     bye !