Thursday, 26 January 2012

I MISS SKSW ! ♥

Assalamualaikum , SKSW ! amcam ? best tak kalau tak de Ain ? mesti best kan ?
Ain kat sini .. sangat menyedihkan tanpa korang ! 
='( 
Ain rindu lah kat korang semua ! 
 Ain rindu korang ! Korang rindu Ain tak ? hehe .. Ain akan sokong korang ! SKSW BOLEH ! walaupon Ain skolah lain !

 My Friends ! :'( .. I LOVE YOU ALL !  sob..sob *menangis*

 

I miss you All ! Aku tak kan lupe kan jase korang semua ! 
LOVE YOU ALL ! 

Adikku Degil !

Ishh .. korang semua nak taw tak ?
Adik aku ni kan ? 
dia degil sangat 
kalau engkorang tengok peranagi die dari luar memang lah baik hati 
tapi , kalau dari dalam .
heeemmmm .. 
Ain percaya korang tak sanggup nak tengok muka die lagi 
kalau sesiapa yang nak jadi kakak die 
hmmm .. 
percayalah .. korang tak akan sanggup nak jadi kakak die lagi 
and korang rase macam nak ..
macam nak ..
macam nak .. 
MACAM NAK LARI DARI RUMAH ! 
die ni , suke meraj0k skit-skit meraj0k 
skit-skit meraj0k ! isshhh ! cam nak tumb0k je
tapi , kalaau korang nak tumb0k boleh tapi , 
die akan bagi tahu ibu ! 
DEGIL SANGAT ! 
DEGIL !
DEGIL !
DEGIL !
DEGIL Ya Amat ! 
HAIIISHHH .. nak buat macam mane kan ?
kene lah bersyukur ape yang kite dpt 
ni semua Allah yang bagi kat kita 
kita terpakse lah terima ! 
AUSTAGHFIRULLAHHALA'ZIM !  
ok lah ! bubye ! =')

Swimming =')

Best lah tadi , Kiteorng baru balik dari swimming ! =')
Gilla CC0000LLL air nya ! 
cube lah engkorang rase , 
best gila siioott 
tapi sej0k lah ! ni Ain nak ckp ni , 
Kalau kite pergi swimming , 
kalau engkorang rase sej00k , 
korang kene berendam lame-lame jerk dalam kolam tu 
jangan kluar-kluar pon .. 
nanti engkorang sej00k balik ..
Tdi , Ain penah kene , mase tu , Ain sej00k sangat
lpstu , Ain klua , pastu , masok balik .. 
klua, masok , klua , masok  .. 
lpstu , bertambah sej00k , 
lpstu , Ain ubah fikiran for masok jerk .. tak yah nak klua-klua agi .
bile Ain masok jerk .. memang lah rase nye sej0k sangat 
tapi , kene lah bertahan . nak buat macm mane kan ? 
macam mane nak kembali panas skit . 
lpstu , dah lepas 15 minit tu , dah rase panas skit .. 
haaa .. mc tu lah ! ok lah ! 
Ain dah mals nk cerite lagi .. 
sebena nye Ain memang ade banyak cerite lagi .. 
tapi macm malas larhh ..
ok lah 
Bubye ! =') 
Nice To Meet You ! 
~ |\|u|''u|_  @!n |_ @n@ ~ 

Kerja yang selalu kami buat semasa cuti ~ @!n ~

Kerja kiteorng pepagi , tapi , mase ibu keje je lah .. 
Bangun , basuh muka , 
berus gigi , turun bawah , bukak laptop @ makan dulu , 
dah pukul 9:00 @ 9:30 tu , tutup laptop , 
pegi mandi kolam .. 
balik kol 11 :00 mandi , 1jam 30 minit jerk 
lepas tu , balik , mandi balik .. 
lpstu turun bawah , bukak laptop , 
makn tengah hari , sambung main laptop , lpstu , mandi ..
lptu sambung lagi ...
sampai lah ibu balik .. 
bile ibu balik je , 
kiteorng tutup laptop , 
hmmm .. tu je lah yang berlaku mase kiteorng cuti , ibu keje 
ok lah AIN dah bosan , sekarang Ain nak mandi kolam pulak ! 
ok lah .. Bubye ! =')

Bola Jaring SKS7 ;)

Sekolah baru Ain ni , banyak yang berlainan daripada sekolah yang dulu ..
 terutama nya .. adalah Permainan Bola Jaring mereka sangat menyakit kan hati ! 
Macam ni cerita nya ! 
Masa PJ , kiteorng ade nak buat latihan sesaje je nak wat latihan Bola Jaring untuk perempuan je lah .
Mase tu , kiteorng kene baling bola dekat kawan lain , 
Bila Ain baling bola tu .. tinggi je .. dieorng bukannye nak lompat dan sambut 
.. malahan dieorng ..
lagi dieorng tak nak tangkap bola tu ! 
buat tak taw jerk ! 
Ishh .. geram nye !
Impian Ain dekat skolah tu ..
hanya nak jadi .. 
Wakil sekolah untuk Bola Jaring ! 
Tapi ,.. cg tu .. lagi nak marah .. 
memang betul lah ape yang salah nye .. 
kalau pemain lain tu tinggi-tinggi , 
dieorng tak dpat sambut plk .. 
pemain lain yang dapt sambut ! 
Cigku ni pon .. ishhh ! 
sabar je lah ! tak pe ..
Ain akan usahakan kejayaan Ain untuk mencapai ..
Impian Ain untuk jadi Wakil Sekolah untuk permainan 
Bola Jaring .. ! 
Ain cube nak 'catch up ' cara dierong main ! 
ok lah 
sampai sini je Ain post ! k bai !;)